Things I like

A lovely day

Min dag har varit helt perfekt(om man bortser från den senaste timmens misslyckade ögonfransfärgning… *spottar och svär av frustration*) och det började med lite shopping med Sophia. Eller jag följde mest med som sällskap. Min resväska har inte plats(och kilon) för mer grejer att frakta tillbaka till Paris. För att inte tala om att min ekonomi just nu är ganska misshandlad.
Men kusin vitamin hittade en del grejer. Bl a två par skor på rea.


På Stadium.

Sen gick Sophia till jobb och jag mötte upp med Stina och Jocke. Jocke köpte en parfym på Åhléns och då fick han en värdecheck på 100 kr som han gav till mig. Hihi! Snäll han är va? Vet precis vad jag ska köpa! 🙂
Sen var han hungrig så vi gick för att käka någonstans. Gick förbi Gozzip och satte oss på deras mysiga terass. Det blåste storm här idag men däruppe var man helt skyddad av husen omkring. Riktigt trevligt ställe.
Jag och Stina tog varsin kladdkaka. Så sjukt god var den! Sötaste Jocke bjöd mig och Stina på fikan dessutom. Vilken kille va? En riktigt bra vän har vi.


Peace man! 😉


Fina fina vänner. ♥


Kaffe och kladdkaka på Gozzip. Att rekomendera!

Sen spenderade jag resten av eftermiddagen hemma och sorterade och fixade med alla kläder jag ska ha med och lämna kvar. Efter jag varit hos Stina och Tobias och ätit middag så träffade jag på Isabelle på Värnhem. Hon hade varit och spraytan:at sig och såg så himla snygg och fräsch ut. Blev sugen på att göra det jag med! 😉 Vågar jag? Haha!

Ikväll har jag och Sophia färgat håret(hon), färgat ögonbryn och fransar och målat tånaglarna(jag).
Och nu är jag riktigt trött så jag ska ta och sova. Jag har dessutom ganska mycket att göra i morgon. Sen hoppas jag verkligen på att kylskåpet kommer någon gång snart!

À demain!

0 kommentarer

  • Magdalena

    Jag gjorde oxå spraytanning, inget farligt lovar haha 😊 Men det höll inte länge o nu e jag vit igen. Men ska göra det igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.