C'est la vie

Jag minns inte vad jag borde komma ihåg

Fy så trött jag är. Jag känner mig nästan svimfärdig pga min sömnbrist. Jag kunde inte somna igår utan låg och vred och vände mig i typ 1½-2 timmar. Sen vaknade jag när Sophia skulle stiga upp för att jobba och kunde inte somna om.
Nu har hon gått och jag sitter här och försöker minnas vad det är jag måste komma ihåg att göra idag. Jag borde verkligen använda min kalender… men jag orkar inte.

Jag ska iafl lämna tillbaka en hyrfilm och det är sista dagen idag så jag får inte glömma bort det. Sen måste jag till mamma för att kolla genom lite papper med henne, eftersom de är på franska. Jag förstår inte allt som står där. Jag ska också betala räkningar och skicka iväg brev.
I eftermiddag kommer Lina över så ska vi gå genom vad det är som hon ska ha kvar i lägenheten.

Vet att det är något mer jag borde komma ihåg, men jag minns inte nu. Ironiskt. Haha! 😛

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.