Italy

A girls night out


Jag har blivit ganska solbrand, men jamfort med de tva ser jag ut som ett lakan, haha!

Jag hittade den har bilden fran i sondags. Vi var pa en utomhusfest med en massa italienare, tillsammans med tva av badvakterna pa playan i Capalbio.
Till vanster ar Erin och i mitten Laura. Tva galet roliga amerikanska tjejer, haha! Gud som jag garvade den kvallen! Speciellt nar hon skulle forklara "to be born" till italienarna, vi kunde inte komma pa hur man sager "var ar du fodd?" pa italienska och hon visade en forlossning genom charader. "Bambino, you know like this". Haha! Jag vek mig dubbel av skratt. 😛

Synd att de bor i Rom och inte Paris. Fast Erin hade planer pa att halsa pa mig i Paris, I hope she does!
Jag saknar att festa med mina vanner for ovrigt. En galen tjejkvall ute med de jag har som roligast med vore lyx. Men snart borjar folk komma tillbaka efter sommarsemestern sa da ska jag nyinviga mina guldklackar! 😉

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.