C'est la vie

On the hunt for cupcakes

Nu har jag spenderat storre delen av dagen inne, sa jag tankte dra ut en runda. Det ar inte lika varmt nu heller sa det ar med behagligt att vara utomhus.
I ett franskt nummer av Glamour hade de en artikel som hette Paris/Texas. America-inspirerat i Paris. Vid Bastille finns det tydligen en butik med Amerikanska cupcakes. Hur underbart gott later inte det? 😉 Tankte iafl checka in det.

Ikvall ska Precious vara barnvakt till den lilla ungen till familjen som hon lanar rummet av. Hon jobbar for dem nagra timmar / vecka for boende. Han ar en jattecharmig 2-aring sa jag hjalper garna till. Vi ska laga lite middag och sen se en film. Passar bra for jag orkar inte annat ikvall.

See you later!

0 kommentarer

  • lameilleuse

    En vän till mig undrade hur pass bra franska du pratade och om du även kunde vara intresserad av att enbart stryka eller städa i utbyte mot ett chambre de bonne?
    Han visste inget på rak arm, men skulle höra runt bland sina vänner.

  • Christine

    lameilleuse: Jag forstar sa lange de inte pratar for snabbt, och kan prata hyfsat bra. Grammatiken ar jag daremot inte sa bra pa annu.

    Just nu behover jag nagonstans att bo. Saklart ar det inte det jag akte hit for att gora, men jag ar oppen for forslag. Sa lange det inte for for manga timmar i veckan eftersom jag maste hitta nagot satt att dra in pengar samt ha tid att lasa franskkurs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.