Outfits

Maybe not a dress suitable for 9 floors

Min klanning jag kopte pa le marché de Clignancourt har verkligen kommit till anvandning. Den ar fin, luftig och passar bade pa dagen och kvallen. Eftersom det var typ 1 1/2 sedan jag bjod pa en outfit-bild sa far detta representera det. Detta sprang jag runt i igar. Sure den var val kanske det basta for att slapa ner en vaska 9 vaningar, men jag var iafl fin. Hihi.

I övrigt hade jag väska från La Redoute(gammal), örhangen fran H&M(uråldriga), armband fran Pilgrim och sandalerna ar fran Din Sko. Aven brillorna ar fran H&M. Don’t we just love that store? Haha, det ar sa kul nar man berattar for fransman som inte vet att H&M ar svenskt. "Et ABBA… et IKEA?!". Yeah, Sverige knows how to do good stuff. 😉

Ps. Om ni undrar varfor jag ibland har de tre sista bokstaverna i svenska alfabetet och ibland inte sa ar det for att jag skriver pa Precious dator, men ibland anvander ikonerna i bloggen. Men orkar inte i varje ord. 😛 Finns varken acenter eller prickar ovanfor vokalerna i engelskan.
Maybe I should write in english…? Hmm…

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.