Paris

Looking for jobs


Min sista italienska cappuchino pa flygplatsen i Rom. Samt en tomat/mozarella/basilica-panino. Vore mums just nu!

Idag ar jag riktigt trott. Skulle behova en cappuchino just nu. Somnade for sent inatt och dagarna sen jag kom hit har varit stressiga och langa, hade jag haft pengar till det sa hade jag tagit in pa Plaza Athenee for en natt. Haha! 😉 Tank er roomservice, fluffiga hotellkuddar, morgonrock, frukostbuffe och sova i ett svalt hotellrum utan att bli stord. Det vore nagot det! Tyvarr ar det ingen mojlighet.

Idag har jag mailat lite om lika jobb och ringt lite samtal om olika barnpassningsjobb. Tyvarr ar det superdyrt att ringa. En minut kostar typ 0,50 cent sa nastan all min credit ar slut. Sen handlade jag mat for 150 spann i formiddags, jamforvis skulle det kostat hogst 100 kronor i Sverige. Svindyrt med andra ord! Hittar jag ingen inkomst snart sa kommer jag vara pank innan manaden ar slut. 🙁

Nu ska jag fixa lite lunch och sen ta en dusch och kolla i Fusac efter jobb, ringa in lite annonser som verkar bra. Sa kanske jag drar ut och gor nagot kul senare i eftermiddag. Men det ar molnigt sa egentligen har jag ingen lust att ga nagonstans. Gar ju inte direkt att sola. Har inte rad att shoppa och ingen ork att ta mig till Svenska instutionen heller(tankte hora med dem om de har tips pa jobb etc). Vill bara sova.

Och vet ni sa typiskt. Mailade Emily som kommer tillbaka forst om 2 veckor. Hennes lagenhet star tom men nyckeln ar i Sverige hos killen som hyrde den under juli. Hon ska fa den till Finland forst om en vecka. Annars hade jag kunnat bo dar! Otur or what? Vet inte hur lange jag orkar bo tva stycken pa typ 15 kvm. :-/

0 kommentarer

  • bellisima

    haha:) Men du måstte ta åt dig! Du har ju i varje fall varit flitig! Jo var i mallorca över en helg bara för födelsedagsfirande.

  • Nina

    Hoppas att allt löser sig med jobb & boende. Ja så trist med resan men vad gör man =( Ska kolla ifall de finns några resor i nästa vecka..

    Ha de gott i Paris. Kramis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.