Vardagslyx

Dejt

Trots allt som hander just nu sa forsoker jag se allting positivt. Det blir latt att man graver ner sig annars och sa som jag madde for 2 ar sedan vill jag inte gora igen. Sa jag har bestamt mig for att for en gangs skull inte lagga allt pa mig sjalv. For det ar faktiskt inte jag som gjort fel har. Visst ska man ha sjalvinsikt men jag tanker inte lata nagon trampa pa mig och fa mig att tro att jag inte duger eller att jag inte klarar av att gora det jag vet att jag kan.
Hanger ni med?

Hur som helst. Dagen har varit ganska bra idag. Vi borjade med en frukost pa ett skumt stalle nara les Halles. Men det var ganska mysigt anda, trots att han som jobbade dar var lite "rude" och det var alldeles for mycket skum pa min cappuchino. Haha! Precious skrattade at mig nar jag slevade bort allt pa tallriken! 😛

Efter det kopte jag en mobil, antligen har jag nagot att kommunicera med! Sen blev det lite impulshopping. Hihi. Ett par skor som jag ska ha ikvall.
Btw, jag ska pa dejt ikvall. Haha! Det ni! Var bara sadar 5 ar sedan. Luca heter han och ar fransman. Med tanke pa deras rykte, sa tar jag det med en nypa salt. 😉

Nu ska jag till rummet och efter det till svenska kyrkan och kolla med dem om de har nagot tips pa vad jag kan gora, samt hamta en tidning for engelsksprakiga dar de har annonser for au paier och liknande.

Sen hit igen och gora mig ordning och ata lite innan jag gar. Ska mota Luca vid 20.00 pa Republique. Spannande va?

À bientôt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.