Culture Paris/France

A different world

 

 

Festen igår var trevlig men det blev ingen sen kväll. Sofia följde med vilket var kul. Det var mest C’s barndomsvänner han växte upp med som var där. Tråkigt bara att de inte intresserar sig för att prata med nytt folk. Av alla (typ 10-13 personer) som var där var det en eller två som pratade med min kompis som kom utifrån och aldrig träffat någon av dem. Jag förstår inte hur folk fungerar ibland och jag skämdes helt ärligt för hur de betedde sig.

 

Nu är inte C på det sättet, och inte hans familj heller, tack och lov. Han förstår mig och håller med men samtidigt förstår jag honom då det är de personer han växt upp med. Jag måste dock tillägga att några av dem är hur trevliga som helst och inte alls snobbiga eller ytliga. Vissa av dem tycker jag väldigt mycket om.

 

Idag har jag extrarep för kören och sedan ska jag träffa några tjejkompisar för en kaffe på stan. Jag måste bara övertala Sofia att hon ska med. Stackaren fick sin telefon ryckt ur handen på metron igår. Vilka as det finns!

 

 

0

0 kommentarer

  • Christine&Paris

    Ja jag vet, det bästa är ju att blanda lite på bröllop. I alla fall inte sätta kompisgängen tillsammans för det blir ju bara så att folk snackar med de personer de redan känner.Jag vet, men det är ju för att det fortfarande är så himla ojämställt i Frankrike. Jag blir galen ibland på det!

  • Christine&Paris

    Jo men när det kommer en person som inte känner någon alls tycker jag det är sjukt otrevligt att inte ens låtsas intressera sig för vem den personen är. Men sen är jag någon som tycker om att träffa nytt folk så för mig är det konstigt att vissa inte vill göra det 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.