C'est la vie

The very last one

 

 

Då vissa av er nog kommer frossa i godsaker i helgen tänker jag göra tvärtom. Denna veckan har jag har släppt på hämningarna lite för mycket. Sista macaronen är uppäten av den låda jag fick av Natalie i födelsedagspresent och denna helgen tänker jag äta nyttigt. Eller, jag ska försöka i alla fall. Det kommer nog börja bra ikväll eftersom jag ska på fest. Hrm. Ja, men jag startar i morgon då!

 

Trevlig helg på er!

 

 

Ps, jag älskar när storbloggare använder sin makt för att påverka samhället och skapa debatt. Bra av Isabella Löwengrip och Michaela Forni att göra någonting viktigt av sitt kändisskap. Inte bara fiska nya kollektionen från Acne eller försöka vinna en resa med Apollo.

 

 
0

0 kommentarer

  • Erin

    I am personally impressed with your restraint! I would have eaten all the macarons in one sitting as I’ve been known to do as soon as I get my hands on them, haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.