C'est la vie

24:e december


God jul-efterrätt 😉


Des cadeaux!


Tydligen så firas inte den 24:e ens här. Inte som i Sverige i alla fall utan det är mest på kvällen det börjar och vid midnatt så är det jul. Så när jag sa god jul till Christophe så tittade han bara på mig och sa ”men det är inte jul än”. Sen öppnar man julklapparna i morgon, inte idag. Lite annorlunda. Tålamod är inte min starka sida, haha! Jag vill ju öppna mitt paket NU 😛 

Har pratat med familjen innan och måste erkänna att jag saknar dem och den mysiga stämningen på julafton. Jag känner ingen julstämning whatsoever och sen är det så kallt här i lägenheten så mina händer är som isbitar och om jag kunnat så hade jag stannat i sängen under täcket hela dagen. Det må vara svinigt kallt i Sverige men det går iafl att värma upp lägenheterna! Här fryser jag från morgon till kväll. Jag saknar ett golv som håller mer än 5 grader…

Vi har hur som helst ätit en sen lunch bestående av stek följt av en ljuvlig Danette noir. Nu sitter vi och tittar på Harry Potter 2 och njuter av att inte ha ett jota bestämt. Eller ja, det blir ju middag ikväll hos hans föräldrar. Där är det varmt, hehe.

Nu ska jag öppna de två julklapparna som mamma skickade med mig. Hihi. Och värma mig med en kopp te.

0 kommentarer

  • Anna

    God Jul Christine! Har aldrig firat jul i Paris, men har hört att middagen den 24:e är något i hästväg. Hoppas ni haft det mysigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.