Fun stuff

La vie en rose


La rose


Laure gjorde en skum min just här så hon ser ut ungefär som Olinda som var med i Paradise Hotel för flera år sedan. Haha!

Igår var vi på en bar på rue Montmartre med ett gäng vänner. Även Natalie och Laure med pojkvän, kom dit sen. Det var riktigt trevligt även om jag var ganska trött pga sömnbrist. De senaste nätterna har jag vaknat hela tiden och har svårt för att somna om.

I Paris är det många som går och säljer rosor på barer och restauranger. Vissa barägare har en deal med dem och får en del av pengarna men många är bara medmänskliga och låter de hållas.
Igår kom samma snubbe in som var på just den baren den kvällen då jag och Christophe träffades första gången. Ingen kände igen honom, trots att några av Christophe’s vänner som han var ute med den kvällen, även var med igår kväll. Inte ens jag, haha! Men Christophe tyckte det var roligt och köpte en ros till mig som en symbol. Gulligt tyckte jag. 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.