Fun stuff

23 HOURS

 

 

Kvällen igår började hemma hos Natalie där vi blandade drinkar och snackade skit. Sedan drog vi vidare till en bar innan vi avslutade kvällen på Madam, vilket är en nattklubb på en sidogata till Champs Elysées. Vid halv tre när fötterna började värka lite av allt dansande, kände jag att det räckte för min del så jag sa hej då och haffade en taxi (hör och häpna, jag fick tag på en direkt) och åkte hem. När jag kom hem och la mig i sängen insåg jag att jag då varit vaken i 23 timmar. Det är ett mirakel att jag ens orkade vara ute så sent. Men jag hade kul!

 

Nu ska jag fixa lite i köket. Ikväll kommer samma gäng tjejer hem till mig för middag, följt av bio för att se The Dark Knight Rises. Jag har hört bra om den så det ska bli spännande.

 

 
0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Nu sitter jag för en gångs skull vid datorn och kan då kommentera (med iPhone så hoppar det bara hela tiden och texten försvinner, vilket tryter på mitt tålamod 😋) Låter som en fin kväll och dag i stort! Hoppas att du fick en fin sista dag på praktiken och att du får en fortsatt härlig helg! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.