C'est la vie

You gotta love her

Idag har vi varit iväg till Louise läkare, vilket var i 18:e. För er som inte känner till Paris så bra så innebär det Montmartre, lite öster om Sacré Cœur. Det är Helene’s område. Hon bodde där innan så hon känner till det utan och innan. Att gå till läkaren var väl inte det roligaste, en massa väntande bara. Men det är bra att få lite kunskap om de olika områdena.
Efter det handlade vi lite och åkte hem igen. Det tar ett tag att ta sig till RER:en, men bara Louise inte bestämmer sig för att krångla och sitter i vagnen så tar det kanske 15 minuter. Man får lirka lite så går det bra. 🙂 För det mesta är hon jättesöt och lätt att ha att göra med. I morse så hade hon tydligen frågat efter mig var tionde minut tills jag vaknade, haha! Direkt när jag öppnade min dörr så hörde man "Christiiine!".
Sötnosen. Det går inte att ogilla den ungen kan jag lova!

Nu ska jag duscha, och vid fyra kommer det en massa folk hit och då blir det typ fest. Det var väl inte riktigt tanken från början, det skulle vara en grillmiddag. Sen visade det sig att fler ville komma. Men det kan nog bli trevligt det här. Synd bara att jag ska vara sjuk. Hostig, ont i halsen och så känner jag mig trött och frusen.

Jag blir aldrig sjuk så kommer det nu…? Why?!

Nej, ett varmt bad får det bli istället. Skönt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.