Tankar & Funderingar

Lost in translation

Om ca en halvtimme kommer alla gäster hit. Det är ungefär 20 av deras vänner, samt några barn. Jag är lite orolig för språket. Jag kan ju inte så himla bra franska och de flesta fransmän är usla på engelska.
Ni som känner mig bra, vet att jag absolut inte är den som sitter i ett hörn och inte vågar prata med någon. Jag är ganska öppen och social och jag har lätt för att prata med olika sorters människor.
Jag är inte blyg direkt, men när jag är i en miljö där jag inte riktigt känner mig "hemma" i på alla plan så blir jag oftast lite osäker och försiktig. Nu fattar jag hur det känns för alla invandrare som kommer till Sverige.

Tänk om ingen pratar med mig och alla bara sitter där och snackar franska och jag inte fattar ett dugg!? 😛
Haha, vad töntig jag är! Löjligt, jag vet. För så kommer det inte bli. Men kan ha att göra med att jag inte riktigt är i form. Jag blir alltid lite kinkig och oskyddad då.

Nu ska jag dricka ett glas Berocca för nu vill jag faktiskt inte vara sjuk längre.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.