Fun stuff

Le party

Haha, vilken galen kväll! Oliviers och Helenes vänner är så himla härliga! Särskilt Helene’s ex Pierot(har ingen aning om hur det stavas), han var den första som faktiskt pratade med mig. Ingen annan gjorde det först så jag kände mig lite off till en början. Sen mådde jag lite sådär halvdant. Men efter två alvedon så kunde jag lite senare dricka lite vin. Det tog en halvtimme sen var vi alla bundisar. 😉 Typ iafl.

Jag har dansat till fransk reggae, ätit en jäkla massa mat och snackat en massa franska. Eller ja, det jag kan iafl. Sen har jag lärt mig en hel del ord, fraser och meningar. Och de flesta kunde faktiskt prata engelska sen.
Pierot är sjukt rolig! En italienare som bor i Paris. Han sk0ojade, dansade och kramades en massa. 🙂 Och så tyckte han att vi skulle pussas i köket. Eeh.. another timae maybe! Or not. Haha! Nej men han är rolig. Alla är jättetrevliga!

Det var en massa god mat och så har vi dansat, men efter en massa chokladkaka, vin och så trötthet på det(har ju varit vaken och hållt igång sedan 8 imorse) så mår jag ganska illa just nu. Eftersom vi suttit ute så misstänker jag dessutom att jag blivit regält nerkyld och troligtvis kommer ha en ännu värre hosta imorn bitti än jag haft idag. Skulle helst vilja gå och lägga mig faktiskt.
Men jag ska nog ut och vara un peu sociable en stund till. Je suis en peu mieux en française. Övning ger färdighet. Right?

À tout à l’heure!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.