Vardagslyx

You are the sunshine of my life


Sacre coeur


Favoritparken


Trench och höststövlar i januari. J’adore.Även om jag var inställd på att åka hem och nu missar både en fika-dejt med min fina Isabelle och en massa annat viktigt jag behövde göra, så är det inte så himla farligt att vara fast i Paris en dag till. Nu slapp jag stressa med ärenden, förmiddagskaffe och lunch med älskling och kan ta det lite lugnare.

Igår sken solen så härligt så jag var tvungen att ta fram kameran. Jag har ju glömt berätta om min eftermiddag. Vi tog en promenad till Batignolles och satte oss i parken och njöt av solen. Kramades, skrattade, pratade om varandras jobb och framtid, drömmar. Bara var tillsammans. Då mår man bra.

Idag fixade jag lunch och Christophe kom med efterrätt. Chocolat mi-cuit… yummie! Han har gått tillbaka till kontoret och jag ska ta mig ut i solen. Sen blir det vin på uteservering med Ina och ikväll antagligen bara mys med mon amour.

Hehe, det slår ju att sitta på Orly och ett instängt flygplan med hästlängder 😉

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.