C'est la vie

When the night is over

 

 

Jag har haft en rikitg mardrömsnatt. Jag gick och la mig elva och somnade sunt halv tre, tre. Sedan sov jag i omgångar till klockan ringde 07.10. Två trötta personer i detta hushållet i nu på morgonen resulterade dessutom i sura miner. Mest från den manliga parten. Man kan säga att jag kunde haft en bättre start på den här dagen.

 

Det här med att inte kunna sova har funnits sedan jag var liten. Jag har alltid haft svårt för att komma till ro på kvällen och slappna av. Att jag dessutom bor ihop med någon som snarkar och som gärna rör sig väldigt mycket (själv rör jag mig knappt när jag sover) under natten i vår lilla 1,40-säng, hjälper inte direkt. Vi ska få en ny säng av ägaren till lägenheten men en viss någon får aldrig ändan ur vagnen för att gå in på IKEA’s hemsida, bestämma säng och meddela till agenturen. Som i sin tur gav okej för 2 veckor sedan. Ändå har det hela inte gått framåt. För att en viss någon aldrig kan få någonting gjort utan mest snackar om det. 

 

Jag nämner inga namn…

 

Nej nu ska jag iväg och jobba. Hörs ikväll!

 

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.