Italy

When in Italy

 

 

Vad gör man om man befinner sig i Italien och har tio minuters väntan på ett tåg? Självklart går man till närmsta Gelateria och köper en stor gelato. Det var för övrigt en av de godaste jag ätit. Jag tog choklad, hasselnöt och pistage och de två senare var verkligen en klass för sig. 

 

Idag har jag för övrigt varit iväg till området Cinque terres med några andra som också är här för bröllopet. Vi besökte bland annat Monterosso och Vernazzo, där det var alldeles för mycket turister för min smak. Jag hade nog hellre velat besöka det mot slutet av högsäsongen eller i början på september. Båda var välfina bergsbyar, men som sagt förstörde turistmassan det. Jag får skriva mer om det sen. Jag har tagit en massa bilder.

 

Nu sitter vi på tåget tillbaka till Genova. Vi hinner i princip ta en dusch och snabbt byta om innan det blir middag hemma hos Naomi. Igår blev det en ganska sen kväll och i morgon är bröllopet, så jag tänkte försöka få en god natts sömn. Jag behöver det känner jag. 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.