Weekend

Weekends come weekends go

 

Helgen kom och gick som en tillfällig regnskur. Ibland kan jag önska att vi en gång i månaden fick en extra ledig dag, bara för att hinna göra allting tråkigt men nödvändigt. Halva min lördag gick åt till att tvätta. Bara en sådan sak. Det är ibland lite smått påfrestande att leva i singelhushåll för det finns ingen som hjälper till med städningen, förbereder middagen när jag själv är så trött så jag ser i kors eller delar på de där tråkiga sysslorna. Som att hänga tvätt till exempel. Jag hatar att hänga tvätt. Det måste ju vara det tråkigaste som finns? För att inte tala om att dela på alla utgifter. Om jag hade bott ihop med någon så hade jag haft minst 1500 kronor mer att leva för varje månad. Det är typ 2 par skor, en flygbiljett t&r till Paris eller tre middagar ute – med vin!

 

För att summera helgen så har den varit ganska lugn. Jag behövde nog det. I lördags kväll åt jag middag hemma hos Fanny med typ en miljon ungar (nej skojar, plus att de är söta som sockervadd) och igår sov jag till tio och spenderade hela förmiddagen i soffan. Jag hade köpt 12 years a slave så jag bestämde mig för att se den. Jag glömde helt bort att det var en film och att karaktärerna inte kunde höra mig när jag gapade på ”the bad guys” att de var dumma i huvudet, och i slutet satt jag och hulkade likt min ”napp-kris” vid fem års ålder (ja det finns en anledning till att jag hade tandställning i tonåren) då jag var tvungen att lämna ifrån mig min största trygghet once and for all. 

 

Hemsk film, men så otroligt bra. Så himla viktig för folk att se. 

 
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.