Weekend

Weekend summary

Hej på er mina vänner. Hur mår ni denna söndag? Jag hoppas att helgen varit en härlig mix av avkoppling, skrattfester, riktiga fester, kärlek och lyxiga frukostar. Min helg gick snabbt när den väl kickade igång och jag skulle ljuga om jag sa att jag är redo för en ny arbetsvecka. De närmsta veckorna innan jag åker måste jag jobba så mycket jag bara kan eftersom att jag inte har någon betald semester. Nu håller jag tummarna för att inga basilusker och virus går genom mitt immunförsvars skyddsnät. Har ni några bra tips på hur man håller sig frisk dessa tider? Förutom de uppenbara tricken som sömn, vatten, vitaminer, desinfektionsmedel, vitlök och sådant.

Helgen då? Jodå, den var faktiskt riktigt bra. I fredags blev det afterwork tillsammans med Louise och hennes trevliga kompis Jessica. Vi började med ett glas vin på Media Evolution City där de hade superfredag med priser som passade perfekt såhär helgen innan lön-måndag. Dessutom sprang jag på en gammal skolkamrat från högstadiet. Han kände tydligen igen mig direkt, men jag hade liiite svårt för att placera. Ni vet när man vet att man känner personen och minns namnet, men inte riktigt vet varifrån bekantskapen kommer. Det var trots allt 18 år sedan jag gick ut nian. Efter ett par timmar drog vi vidare till Swing In där vi insåg att vi nog är mer Möllan-personer än ”Stureplan”-stekare och därför begav oss till Grand.

Igår var jag hemma hela dagen. Tvättade enormt mycket tvätt, vilade, såg en halv film och tog en lång promenad medan jag pratade med Lucie i telefon. Kvällen avslutades tillsammans med en vän och ett par glas vin medan vi pratade om livet. Nu ska jag kila bort till vårdcentralen för jag måste få ett recept utskrivet.

Vi hörs senare! Ni kan väl berätta om er helg så länge?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.