Weekend

Weekend Plans

 

 

Till skillnad från förra helgen så är denna ganska uppbokad. Jag är ju som sagt en person som föredrar att göra saker spontant och inte boka upp mig, men nu hamnade en 30-årsfest, en babyshower och besök från Stockholm under en och samma helg. Jag är även bjuden på en födelsedagsbrunch i Köpenhamn och hade tänkt gå på ett event på kvällen, men jag bara vägrar åka över till Köpenhamn i helgen. Jag känner mig väldigt irriterad på det mesta nu och mitt humör går upp och ner som en jojo, och jag har även känt mig lite deppig igen och haft smått ångest. Kan det vara på grund av att jag ätit väldigt mycket sött den senaste veckan? Jag har hört att ett ständigt sockerintag kan orsaka humörsvängningar, glömska och göra en okoncentrerad. Undrar om det är därför jag känner mig så ur fokus. Läste denna artikeln (gick inte att länka från mobilen, men här är den: http://nosugaradded.se/hur-paverkas-vi-av-socker/) och tänkte ”det är ju jag!”. Skrämmande vad det gör med kroppen. 

 

Hursomhelst. Nu ska jag först träffa Linda och Pierre som är på besök i Skåne. De bor på Clarion-hotellet vid centralen så vi ska ses för en afterwork i skybaren. Sedan har en kompis till mig en stor 30-årsfest vilket ska bli kul. Jag tror jag slog rekord igår när jag bestämde mig på typ 30 sekunder vad jag skulle köpa i present. På lördag kväll blir det nog lugn middag med vänner och på söndag babyshower för Linnéa. Emellan allt det ska jag inte göra någonting annat än att slappa. Läsa klart min franska Glamour, lyssna på musik, dricka gott kaffe och bara njuta. Jag behöver det. 

 

Vad har du för planer i helgen?!

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.