C'est la vie

Weak as I am

 

Det är roligt att jag måste åka utomlands för att folk ska kunna stava mitt namn rätt. I Frankrike är det ju inga problem och fransmännen undrar ofta hur det kommer sig att jag har ett så franskt namn. Min mamma ville helt enkelt att jag skulle ha en stavning som fungerade internationellt. Det var som att hon redan visste när hon såg mig att jag skulle ta mig ut i världen förr eller senare. Äpplet faller inte långt från trädet, som de säger. Min mamma reste mycket när hon var ung och bodde under en period i Frankrike. 

 

Efter en bild som en kompis la upp på instagram tidigare i morse så kunde jag inte hålla mig från att köpa en lussebulle på pressbyrån på väg till jobbet. Jag har ingen karaktär, vilket jag och min kollega Lee redan konstaterat. I förra veckan jagade en annan kollega mig med lösgodis och jag föll för grupptrycket. Igår hade de kaka på jobbet. Tror ni att jag kunde hålla mig? Nope. De vet hur svag jag är. Damnit. 

 

Köpte även en bok som jag antagligen inte kommer kunna läsa innan jag ska sova. Jag älskar ju Kepler men är sjukt mörkrädd, så det får bli min pendlar-bok. 

 
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.