C'est la vie

”Walk with me”

Kvällen har spenderats med att göra en riktig gourmetmiddag. Oh yes, jag har LAGAT MAT igen. Jisses, minns inte ens när jag gjorde en maträtt beståendes av fler än 3 ingredienser sist. Måste ha varit minst en månad sen.

Ikväll blev det som jag skrev om tidigare idag, mammas goda kycklingrätt. Gick till en asiatisk traiteur och frågade efter RIKTIG soya. Trodde jag fick med mig rätt grej hem, men det visade sig vara fel. Igen. Nu har jag två soyaflaskor med fel soya, haha! Nåväl, det blev bra ändå. Och gott! Mums. Och jag har rester kvar till lunch i morgon. 🙂

Nu ska jag diska, tvätta bort sminket, klä på mig min sköna pyjamas och sen lägga mig och läsa ur nya boken.
I morgon ska jag faktiskt ut innan frukost och ta mig en powerwalk. Tror ni jag kommer stå vid mitt ord? 😉

I made a REAL dinner tonight. Oh my god, I can’t even remember the last time when I actually cooked something with more than 3 ingredients… Well I did a good job and from now I’m gonna cook more often. My ”kitchen” is tiny though, so I don’t feel like doing to complicated stuff. But now I have leftover for lunch tomorrow. That’s perfect!

Now I’m gonna do the dishes(woho…), get rid of the make up in my face and get in to bed with my new book. Nice. Tomorrow I’m gonna go out before breakfast for a powerwalk. You think I’ll acually do it? Haha, we’ll see.

Bonne nuit!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.