Okategoriserade

Väskfrossa på Printemps

Printemps kan man hitta alla de där ”it-väskorna” uppställda. Varje gång jag går förbi dem så tänker jag på svenska modebloggare, haha! ALLA vill ju verkligen ha de nyaste trendväskorna. Svindyra är de ju med. Hur har folk råd undrar jag! Sparar ni i 2 år för att kunna köpa en Chanel 2.55? Ber om pappas Eurocard? Svälter med knäckebröd, vatten och gröt? Prostitution?


En Chanel 2.55 verkar vara de flesta tjejers drömväska nu

Själv åker jag hellre jorden runt för dem pengarna. Visst, hade jag vunnit 3 miljoner så hade jag nog köpt ett och annat inne på Printemps sko och väskavdelning. Snacka om skofrossa 😛
Men tänk så mycket man kan få för 20 000 kronor! Hellre 10 väskor som inte alla har då än en enda som ändå hälften av svenska modeeliten har nu.

Hur många av er suktar efter de den översta Alexander Wang-väskan eller en Mulberry Alexa?

0

0 kommentarer

  • Wilda

    Ärligt talat så vill jag gärna ha Alexa väskan… den är typ som gjord för mig. Men, palla lägga pengar, jag bor hellre i Thailand… får bli nån form av seconhandväska när jag kommer hem =)

  • Ferferi

    Håller med fast den där A.Wang-väskan är rackarns fin alltså. Hey, såg att du reser iväg, vart bär det hän? Hittade inget svar bland de förra inläggen.

  • Elaine

    Om jag "fick" en väska skulle jag välja chanel 2.55-den är ganska snygg:) Men aldrig att jag betalar så mycket pengar för en väska, faktiskt så har jag inte så mycket, jag går fortfarande i skolan haha. Men hellre åker jag till Paris och handlar billigt, hallarna kanske?!:D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.