C'est la vie

Purple nails on a sunny day


Idag var här fint och soligt. Lite blåsigt men ändå kring 12 grader så det funkade. Så här fin är gatan vid mitt jobb. Mysigt va?


Det är ju trots allt skärtorsdag i Sverige, vilket innebär att ni nu har helg(här är fredagen ingen helgdag utan bara måndag). Så jag gjorde mig lite helgfin för er skull. Det var väl snällt! 😉 Kjol från Monki, sjal från H&M och gammal lila topp från Gina Tricot. Halsband från JC.


Mörklila naglar med. Christophe tyckte det var classy av mig att ha så coola och speciella färger på naglarna(grått, mintgrönt, lila etc) och att det var bättre än t ex rött för det är lite ”vulgärt”(franska killar gillar verkligen tjejer au naturelle, osminkade och enkla). Sanningen var den att jag valde igår att måla dem lila eller röda… Vulgär det är jag det! Han kände sig lite tagen på sängen när jag sa det, hahaha!

Oj det blev dåligt uppdaterat ikväll. Jag fastnade i en lite för lång skype-konversation med syrran och kusinen. Pratade först med Julia, som äntligen fixat ny dator och installerat Skype på den. Hade inte pratat med henne på nästan 1 ½ månad! Sen ringde Sophia och då blev det alla tre. Men nej, att prata tre blir lite för mycket. Det funkade ju när man var 16 och var tvungna att snacka ihop om gårdagens fest men nu blev det bara soppa. Prata i mun och inte höra vem som säger vad. Men det var trevligt att prata med dem iafl.

Nu har jag packat det mesta inför i morgon. Fast usch för att packa för 3 dagar. Det är ju skitsvårt! Vill ha Converse och ballerinaskor med mig, men så ska vi ju bo på landet och kanske behöver man ett par sneakers. Hur ska de få plats i min lilla Adidas-bag? Jag har iafl minimerat sminket till mascara och rouge, hehe. Duktigt va? Okej nu ljög jag, jag har packat ner två ögonskuggor med men tror nog att jag ska ta bort dem 😛

Har ni lurat någon idag föresten? Jag har både lurats och blivit lurad, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.