Okategoriserade

Vägen mot ett organiserat liv

Idag fick jag tända några lampor här hemma. Det var länge sedan jag gjorde under dagen. Inte bara för att jag bor på tredje våningen vilket gör att det oftast är ganska ljust fram tills att solen går ner, men för att dagarna som bekant varit långa de senaste månaderna. Nu märkt det att vi går mot andra hållet. Solen ligger lägre på himlen (eller jorden har börjat röra sig mot fel sida av solen, rättare sagt) och det påminner mig om att vi går mot mörkare tider. Jag vet, jag vet. Det är inte vad jag borde fokusera på men jag kan inte låta bli att bli lite vemodig över att jag är på väg mot ännu en vinter. Jag vill inte. Höst kan jag gärna ta lite av men den där iskalla januariblåsten och de mörka eftermiddagarna kan jag gärna vara utan.

Det märks av särskilt idag när regnet öser ner och ljudligt piskar på fönsterkarmen. När det hörs genom mina stängda treglasade fönster så vet jag att det regnar mycket. Det är med andra ord ganska skönt att ha en tisdag utan några planer eller anledningar till att gå utanför dörren. Jag stannar hellre här i min mysiga lägenhet placerad i soffan med benen i skräddarställning och datorn i knät.

Jag har tillbringat en del av dagen med att fixa med några administrativa saker och så har jag skickat en ansökan om jobb. Bra där, Christine! *klappar mig själv på axeln*

Jag köpte en så fin och praktisk bok på Søstrene Grenes som jag börjat fylla med lite allt möjligt överambitiöst struntprat. Halva är kalender och halva är anteckningsbok. Väldigt smart idé som gör att man slipper släpa på två olika böcker. Dessutom köpte jag några nya bläckpennor som också passar min ovana att skriva fel stup i kvarten. Det går nämligen att sudda med dem. Helt kanon uppfinning! Kanske är detta vad som kommer få mig att sluta prokrastinera och bli en organiserad människa?

Alla i min bekantskapskrets: HAHAHAHA!

This is where the magic happens.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.