Vardagslyx

Underbar och älskad av (nästan) alla

Det har varit väldigt segt här inne på Nouws server idag så jag kunde inte uppdatera i förmiddags som jag hade tänkt. Så blir det ibland. Efter allt strul under tiden när jag bloggade på finest.se så hetsar jag inte direkt upp mig över en halv dags serverproblem. Nu funkar det i alla fall.

Det var minst sagt skönt att vakna upp av sig själv en måndag morgon utan att behöva stressa iväg till jobbet. Jag har dessutom haft en riktigt trevlig dag som inledning på min första semestervecka. Efter frukost på sängen och senaste avsnittet av Big Little Lies, promenerade jag hem till Madeleine och Chloé. Även de är på semester så vi hade bestämt att vi skulle hänga idag. Chloé var på strålande tvärtemot-humör och utmanade glatt sin mammas tålamod. Hon gjorde en paus när hon fick sin efterlängtade glass, men sedan började det om. Jag fattar ju varför föräldrar ibland – i ren desperation för att behålla sin mentala hälsa i schack – slänger en mobil i handen på sina barn och nästan frustar ”Här! Titta på Paw Patrol rå!”. Fast sedan är hon ju samtidigt så himla gullig, rolig, artig och snäll så även fast hon vid ett tillfälle i ren protest slängde ur sig att hon ”inte älskar Koestin” (min popularitet går i vågor, ena stunden är jag älskad medan jag andra stunden mest är en ”bajskorv”), går det liksom inte att irritera sig på det där treårstrotsiga charmtrollet som kan uttala purple helt perfekt första gången hon hör det och orädd vinkar till främlingar.

Här är vi för några månader sedan när hon inte tyckte att jag var en bajskorv och min lugg inte var för lång. Det där rimmet var faktiskt inte meningen men det blev ju bra. PS. Jag måste verkligen klippa luggen. Nu täcker den snart ögonen.

Efter lunch, fika, butiksflanerande och promenad hemåt skiljdes vi åt vid deras hus och jag gick hem till mitt. Ikväll har vi haft styrelsemöte och nu sitter jag här i soffan nöjd över att slippa vara ordförande i styrelsen ett år till. Jag har lämnat vidare facklan till nästa stackare. Ikväll händer inte så mycket mer än jag ska tvätta mina skitiga fötter och sedan titta på den klassiska 90-talskomedin ”Never been kissed”. Det är helt galet att den redan är 20 år gammal! Då var jag 14 år. JAG är gammal.

Ha en fin kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.