Copenhagen

Two times Copenhagen

 

Det blir mycket Köpenhamn denna veckan. Jag var där i tisdags, igår och så åker jag över idag också. Denna gången ska jag dock bara till flygplatsen eftersom att jag flyger till Berlin ikväll. Mitt tågkort gick ut i tisdags så igår fick jag betala, men en t/r-biljett gäller i 24 timmar så jag kan åka på samma idag om jag åker över lite tidigare. 

 

Här kommer lite bilder från veckan i Köpenhamn förresten. Nu måste jag packa!

 

I tisdags

 

Mötte Julia för en fika på Kalaset, som är ett café nära Nørreport.

 

Systeryster.

 

<3

 

Det finns så många fina områden i Köpenhamn. Kolla bara på detta!

 

Jag tycker att de ser ut som zombies på denna bilden. Smickrande va? Haha!

 

Gott vin på en riktigt schysst bar som heter BANKSIA och ligger på en gård ett stenkast från Kongens Nytorv. De specialiserar sig på öl.

 

Efter det åt vi middag på Madklubbens restaurang Bistro-de-Luxe. 

 

Igår

 

Igår skulle jag ta tåget kl 17.16 från Triangeln och hade lite tid att ”slå ihjäl”. Så jag köpte en islatte och satte mig i solen, men glömde helt bort tiden så helt plötsligt kom jag på att klockan ju faktiskt går ganska snabbt ändå. Kollade på klockan som då var 17.15 och jag hade inte köpt biljett. Med andra ord missade jag mitt tåg. Typiskt mig att göra en sådan sak.. 

 

Så jag fick ta nästa tåg och när jag mött upp syrran på Nørreport så promenerade vi bort till Nørrebro där resten av gänget väntade. Bland annat Henry och några riktigt trevliga vänner till dem.

 

Alla var hungriga som vargar så vi bestämde oss för pizza från Nino’s. 

 

Som vi åt sittandes på marken. Typisk grej som är ”helt okej” när man är typ 24-25, men som man helst undviker när man är 31 år. Är det bara jag som tänker på smuts och bakterier? Min syster såg frågandes på mig när jag sa att jag inte ville sitta ner med mina korallröda jeans direkt på marken. Ungdomar alltså…

 

Målet för kvällen var en opening party av Henrys företags nya bar (ska skriva mer om det sen). 

 

Ett band spelade grym musik. Tjejerna var så snygga i paljettoutfits. Man ser inte det i bilden för tjejen till vänster syns bara lite smått med huvudet och lite av den vita skjortan, men hon hade så himla fina guldiga paljettbrallor på sig. Vill ha!

 

Till slut var det dags att börja tänka på refrängen och vi hade ett tåg att passa, så vi promenerade bort ill Nørreport för att ta metron till flygplatsen. Tåget var dessutom försenat så trots att vi gick kl 23 så var jag ändå inte hemma förrän 00.45… Jag saknar verkligen inte pendlingen!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.