C'est la vie

Off to Berlin

 

En resumé av min dag hittills. Exklusive en massa onödigt spilld tid då jag kollat på femtioelva klipp på Youtube. Ändå undrade jag var min dag tagit vägen när jag äntligen åt lunch klockan tre. Som ni ser körde jag på den enkla måltiden. Det var det jag hade hemma, som inte innebar att öppna nya förpackningar med mat som skulle hinna bli dålig under helgen. Nu har ju även iskaffe-säsongen börjat. Himla gott ju. Det var skönt att sitta ute en stund med tanke på att det ska bli kallare den närmsta veckan. Jag är lite stolt över att inte vara lika blek längre som jag var för en vecka sedan.

 

Nu står jag och väntar på tåget som – surprise – är försenat. För en gångs skull har jag packat smart. Jo faktiskt. Jag körde på less is more och olika plagg som kan kombineras med varandra till olika tillfällen. 

 

Förresten har jag definitivt pms, för herregud vad jag känt mig irriterad på alla möjliga saker idag. Löjliga saker såklart, haha. Så där hade vi svaret på den gåtan. Nu har jag däremot ingen anledning att vara deppig för jag ska ju till Berlin och hänga med Flo och Solveig. Jag längtar efter att krama dem och ta igen en massa förlorad tid. 

 

//I spent a little too much time on YouTube today so my Friday just flew away. I did have time to have my lunch and an ice latte outside though. Since it’s supposed to get colder from tomorrow, I thought that it was a smart thing to enjoy the last bit of the summer preview we’ve been spoiled with this last week.

 

 

Now I’m on the train to the airport. My suitcase is once again packed and ready to get on an airplane to a new destination. This time to Berlin where I’ll be spending the next three days with two dear friends. Huiyan already lives there and Solveig is coming in by train tomorrow. I can’t wait to see them!! And of course Berlin, where I haven’t been in almost 15 years! It’s about time in other words. 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.