C'est la vie

Turning Point

 

Solveig gav mig den här ringen i Berlin, som hon i sin tur hade fått vid en jobbintervju för ett företag som sysslar med ”surprise boxes”. Alltså en låda med produkter som man får hem en gång i månaden, likt de vi även har i Sverige. Jag tyckte att ringen var så fin och hon trodde inte att hon skulle använda den, så då fick jag den i stället. Den kommer passa bra till min framtida solbränna. Om jag nu får en sådan någon gång. Jag såg i alla fall nu att det ska bli omkring 20 grader på söndag. 

 

Jag sov 11 timmar i natt så jag behövde nog verkligen sömn. Jag känner att det får vara nog med trötthet, brist på energi och omotiverade dagar nu. Den person som fått mig ur balans förtjänar varken min tid eller energi, och den enda som kan vända min inställning till någonting positivt är jag själv. Så nu ska jag göra just precis det. Jag vet hur långt jag kommit sedan i vintras och jag tänker inte låta någon annan styra mig dit igen. Det är dags att vända på skutan och köra tillbaka in i lugna vatten. Jag vet vem jag är, vad jag förtjänar och vilka som är mina vänner. Det är vad jag tänker lägga min tid och energi på!

 

Hur mår ni mina fina läsare och vänner? TACK för att ni finns där och för att ni läser och kommenterar så fina ord alltid. Er närvaro och omtanke betyder massor för mig. Hoppas att ni haft en riktigt bra vecka!

 

 

//My friend Solveig gave me this pretty gold ring that I really love. It will go well with my tan this summer. If I ever get one, that is. I’ve been off balance and feeling unmotivated the last few days, but I feel like I’m done with that now. The person who’s taken up too much of my time and energy does not deserve it, so now I’m going to turn that negative energy into a positive attitude instead. I’m starting with some things I’ve postponed all week, and probably a work out session at the gym too. It’s time to turn this ship away from the storm.

 
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.