Vardagslyx

Tuesday Afterwork

 

 

Tänk vad tisdagar blir roligare med lite spontanitet och franskt vin? Inte för att jag behöver alkohol för att ha kul, men så är ju vin så himla gott.

Efter jobbet idag mötte jag upp med Sofia på den franska baren i Torvehallerne i Köpenhamn som blivit lite av vårt favoritställe. Okej, vi har bara varit där en gång innan men ändå. Ägaren kände i alla fall igen oss. Vi satt där i nästan fyra timmar. Snackade om allt som hänt senaste tiden, mumsade på ost och hade det allmänt trevligt. Jag tycker om att göra sådant. Varför leva för helgen när man kan leva hela veckan?

 

Veckan började för övrigt med ett möte med cheferna som liksom gjorde att allting helt plötsligt kändes tio gånger bättre än tidigare. Jag är så glad för att ha hittat ett jobb som detta och att ha chefer som är så kompetenta och förstående. Det gör stor skillnad. Jag saknar inte mitt gamla jobb.

 

Nu dör snart min mobil och jag börjar närma mig bron. Hörs snart!

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.