Okategoriserade

Träning, glass, picknick, Tinder och ny serie

Jag har haft en så himla skön dag. Förutom att jag gick upp innan solen, men låt oss bortse från det. Jag slutade jobbet extra tidigt eftersom att jag var den som öppnade i morse. Eftersom att vi hade åkt på utflykt till Ribban (jag vet, det är ett hårt jobb) var jag nära till SATS i Västra Hamnen så jag cyklade bort dit och körde ett rekordkort träningspass. Det var kanske inte min bästa prestation men jag fick i alla fall upp pulsen lite. Jag kan bli så irriterad på folk som för en himla massa oväsen på gymmet. Två tjejer höll på att lyfta en stång med tunga vikter som de släppte hela tiden så att hela golvet vibrerade. Jag förstår inte meningen med det. Varför tar de inte bara lättare vikter? Eller är det någon träningsform jag inte hört talas om? Det dånar ju i hela lokalen. Till slut orkade jag inte vara kvar. På den SATS-anläggningen har de i alla fall inte dålig trancemusik på högsta volym som de har på Entré. Det går inte att lyssna på egen musik där eller se på TV-apparaterna för jag hör knappt vad jag själv tänker, haha!

Tillbaka till det positiva med min torsdag. Efter gymmet cyklade jag bort till Malmö Saluhall där jag köpte två kulor glass som jag åt medan jag väntade på Daniela som jag skulle träffa. Jag köpte även med mig två kanelbullar från St Jakobs Stenugnsbageri och en kaffe från Café Noir, sedan la vi oss på en filt i Kungsparken i några timmar. Pratade om drömmar och svepte på Tinder. Det var såklart jag som svepte (eftersom att Daniela har sin David) men hon var nog mer uppspelt över det än jag var. ”Oh my god, is it a match?! I’m so nervous now! What are you gonna wriiiite?”.
Jag kom hem ganska tidigt men som vanligt har min kväll bara susat förbi. Nu ska jag se ett avsnitt av The Assassination of Gianni Versace. Mitt nya beroende. Någon som har sett den?

0 kommentarer

  • Pretty Home Blog - Inrednings- och Livsstilsblogg

    TACK gulliga du för kommenterar på Isabellas blogg. Fin blogg du har. Jag kan inte heller förstå vikten av att slänga tunga skivstänger i golven, men jag förmodar att det har med uppmärksamhet att göra! 😊 Kommer definitivt tillbaka till din fina blogg! 😊 Önskar dig en fin kväll.

  • christinesstories

    Åh det var så lite så. Blir så arg på alla människor som verkar tycka att det är okej att skriva vad som helst bara för att de anonymt gömmer sig bakom en skärm. Och tack själv! Kul att du gillar den. Jag kikade på din blogg också. Väldigt mysig och trevlig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.