Outfits,  Shopping

Bästa reafyndet från Paris!


Jag hade egentligen tänkt ha min blommiga långklänning eller den nya kjolen från H&M på bröllopet i lördags men så sprang jag på den här rosa skapelsen i Paris. Syrran fotade mig när solen redan hade hunnit gå ner så bilderna är inte direkt top notch trots att de ljusats upp till yttersta gränsen, men det får gå ändå. Klänningen hängde bland kläderna som var så pass rabatterade att de praktiskt taget gav bort dem gratis. Okej nu överdriver jag lite kanske, men en sänkning från 160€ till 42€ är vad jag kallar ett fynd. Den var först nedsatt till 60€ och sen 30% till. Merci beaucoup, sa jag.

Den är för övrigt från det franska märket Comptoir des Cotonniers. Deras kläder håller bra kvalitet (jämfört med likasinnade märken som Sandro eller Maje) och ligger på en prisnivå som kan jämföras med Filippa K och Whyred. Fast mer franskt då med mycket färger, blommönster och kvinnliga snitt. HÄR hittar du klänningen på rea. Jag har storlek 36 och skulle säga att den är normal i storleken.


Det var för övrigt svinkallt här. Ungefär 12 grader stod termometern på någon timme efter att det mörknat. Lite av en chock efter en vecka i Paris med 30 grader.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.