Weekend

Friday night by the sea

Idag var sista arbetsdagen och nu är det bara blickar framåt som gäller. Nästa vecka tänkte jag jobba med mitt CV och även komma fram till en bra jobbsökarstrategi.

Först ska jag njuta av helgen som inleds med kompisgäng. Nu är jag på väg till Västra Hamnen där Anneli, Louise och Cecilia väntar med bubbel och ost. Jag var så trött efter jobbet så jag sov en stund men det blev nog en lite för lång tupplur för jag vaknade upp tröttare och med en melankolisk känsla i kroppen. Bytte om fem gånger för att inget satt fint och kände mig så himla oattraktiv. Jag tror att det är hormoner som spökar för jag har som vanligt haft mens i över en vecka. Vi får se hur länge den varar den här månaden. Förra tog den slut efter två veckor. Plus att jag sovit dåligt hela veckan. Det blir mysigt att umgås med några av mina bästa tjejkompisar. De lyckas alltid ge mig energi när jag verkligen behöver det.

Bilden är från en annan kväll i juli, men i Juan-les-Pins. Ljuset var precis så som på bilden, fast ännu vackrare.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.