Copenhagen,  THROWBACK

Tillbakablickar

Det är redan slutet på oktober. Hur hände det? Jag tycker att månaden precis började. Över huvudtaget har året gått väldigt snabbt och när jag tänker tillbaka så har ganska mycket händer den tiden. Det är såklart lite tid till innan det är dags för en utvärdering av år 2019 så jag håller mig till nutid tills dess.

Eller egentligen backar jag tillbaka bandet till den 21 oktober 2016, då jag tillbringade dagen i Köpenhamn. Det var en månad innan jag satte mig på planet ner till Kapstaden. Såhär i efterhand inser jag hur stressad och ängslig jag var då, och att den upplevelsen nog hade blivit lite bättre om jag hade lyssnat på magkänslan och väntat lite. Men trots det ångrar jag såklart inte det halvåret av mitt liv.

För att återgå till ämnet jag skulle skriva om från början…Först blev det fika med min fd kollega Tina. Vi sågs på ett väldigt mysigt ställe på en tvärgata till ströget. Det följdes sedan upp av lite strosande på stan och därefter en sen lunch med en annan fd kollega på Illums högsta våning. Jag kan inte åka över till Köpenhamn utan att köpa med mig chokladscones och nu när jag sitter på bussen till jobbet så önskar jag att jag hade en sådan till morgonkaffet.

Nu är jag snart framme, redo att omfamna de söta små ungarna. Jag har saknat att vara lärare men skulle inte vilja göra det på heltid. Det ska såklart bli kul att träffa mina gamla kollegor också.

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.