Fun stuff

Those dancing days

Det blev en riktigt rolig kväll igår. Först började det med middag, vaniljglass med varma hallon(mums!) och vin hemma hos Madde och Johan med hans tre trevliga killkompisar. Lite runda om fötterna gick vi till Moriskan som jag gillade eftersom det inte var pyttelitet och supersvettigt. Efter en massa dans till hiphop och rnb(jag vet inte vad det är men ibland älskar jag sådan musik) gick några av oss vidare till KB. Där var ju medelåldern typ 17.. Inom loppet av tio minuter var det tre ynglingar som hade försökt ragga upp mig. Plus en 40-årig mysko snubbe. Mitt självförtroende var på topp. Vi dansade till indiepop, Håkan Hellström och 90-talshits(som såklart 17-åringarna inte kunde texten till) och kände oss unga.

Först halv fem(för en oldie som jag händer det väldigt sällan att jag går hem när stället stänger) trillade jag in genom dörren och insåg att mina fötter var totalt misshandlade. Idag kan jag knappt gå. Konstigt, för det kändes ju inte under natten igår när jag dansade. Eller var det vinet som tog över det sinnet? Men gud som jag dansade!

Så lyckat och trevligt allt var. Veckans bästa kväll, hittills. Tack Madde!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.