C'est la vie

Friday night lights


En sen kväll ute i Paris. Ser att det var rätt länge sen. Det där svarta flätade armbandet har varit borta i ett halvår… Måste hitta det!

Håret är fullt med hårspray, naglarna är grålackade, läpparna är rosa och det står billigt franskt vin på kylning. Nu ska jag äta middag med några vänner och sen blir det kanske utgång på Moriskan. Jag har aldrig varit där så jag är lite nyfiken på om det är så trevligt som alla säger. I vilket fall som helst så behöver jag en rolig kväll efter den här veckan. Jag minns helt ärligt inte ens sist jag var ute på nattklubb och dansade. I somras?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.