Tankar & Funderingar

Home is where your heart is

Min fredag började inte så himla bra. Dåliga nyheter och dåligt humör. Och så längtan efter kärleken och Paris. Det jobbigaste med att resa iväg är när man verkligen inte vill tillbaka dit man kom från. Då fördelarna med att stanna väger över fördelarna med att åka tillbaka. Jag är fortfarande kvar där i hjärtat vilket gör det jobbigt för hjärnan som insett var jag är i verkligheten.

Nu ska jag föna håret och sticka iväg till stan för en fika med Carina. Jag är ganska säker på att mitt humör kommer bli bättre av det. Dessutom har jag trevliga planer för ikväll. Ibland får man lägga allt negativt åt sidan och tänka på det positiva. Jag borde bli bättre på att göra det.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.