Okategoriserade

There is always a silver-lining

Såhär fräsch och glad var jag förra lördagen när Madde fotograferade mig vid kanalen. Visst är bilderna fina? Jag tycker mig nog se en dold talang där. Tre av plaggen jag har på mig här köptes när jag var i Paris. Skorna har jag redan visat (det var nog sista gånger för säsongen som de luftades) och jackan kommer från samma ställe, nämligen Monoprix. Den var på 50 % rea och har varit ett perfekt sensommarplagg. Jeansen är från GAP. Jag såg att de har något liknande HÄR (ad-link).

Den lila tröjan köpte jag för bara någon vecka sedan på COS. Den är så himla skön och mjuk. Dessutom är det fint med lite färg bland den annars ganska mörka färgskalan vi svenskar bär under vintern. Den får nog åka på idag igen. HÄR är en länk till tröjan!

Jag kunde inte somna igår kväll och vaknade klockan fem i morse, ofrivilligt pigg. Jag låg säkert i 45 minuter och försökte somna om. Till slut kickade melatoninet in och sedan sov jag till tio i åtta. Piggast i stan är jag väl inte direkt, men jag känner mig mycket bättre än tidigare i veckan. Solen skiner, omeprazolen har tillfälligt trängt undan de sura uppstötningarna och om ett par timmar ska jag träffa en kompis för en andra frukost. Den första tänkte jag äta nu medan jag tittar på resten av Oceans Eleven som jag började se på igår kväll.

Hoppas att du får en underbar lördag!
(och om den inte skulle vara det så är det okej att gömma sig under täcket som alternativ, eller äta en massa godis)

KRAM!


0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.