Weekend

The worst movie watcher ever

IMG_6414

Hur var min söndag då? Jag gjorde inte många knop ska jag säga, men med tanke på att det regnade större delen av dagen var det ganska skönt. Förutom att prata i telefon med vänner så tvättade jag och dammsög halva lägenheten. Sen bäddade jag rent i sängen. Det är nog bland det bästa jag vet. Att krypa ner nyduschad i en renbäddad säng. Så himla lyxigt. Jag pratade även med Naomi i säkert 1,5 timme för vi kom på att det ju är sjukt smidigt att ringa på whatsapp. Det var evigheter sedan vi pratades vid och vi har inte setts på ett år för att hon inte varit i Paris de helger jag varit där. Så det var så himla mysigt och hon hade en fantastisk nyhet att berätta. Åh vad jag saknar att ha mina vänner nära ibland.

Förutom städning och telefonpratande så såg jag klart på Sound of Music (som jag ju skrivit om nu i två veckor dårå). Jag är sämst på att se filmer. Så fort jag sätter mig ner och ska titta på en film så börjar jag pilla med något annat i stället. Mobilen, disken, några gamla papper, måste googla en skådespelare och fastnar på wikipedia. Det är helt hopplöst! Jag har liksom börjat se på True Romance men började blogga efter halva och sedan var browsern uppe i två dagar.

Anyway. Jag har inga planer förrän ikväll, då jag ska träna, så jag passar på att tvätta det jag inte hann tvätta igår och fixa med grejer hemma. Det är ganska okej väder ute så jag går nog och sätter mig i solen någonstans sen.

//How was my Sunday? It was raining almost all day so I spent most of the time inside. I did some laundry, vacuumed half of my flat, talked on the phone with friends and put clean sheets in the bed. Besides that I watched some TV and the rest of Sound of Music. I’ve been talking about this for two weeks, I know, but I am so bad at watching movies. I always get distracted and start doing something else in the middle of it. Like texting somebody, googling actors, doing the dished (like, WHY?) or start to organise papers or something. I need to work on that. I also got to talk to my dear friend Naomi whom I haven’t seen in such a long time. The last few times I’ve been to Paris she’s either been on business trips or back in Italy. Now we realised how easy it really is to call each other on whatsapp. I’ve never thought of that before!

I have no plans until tonight, so I’m doing the last bit of the laundry. The weather is pretty nice here today though, so I should probably go outside later. You never know when the sun might come out again.

0 kommentarer

 • Lovisa

  Jag är PRECIS likadan när det kommer till film – har typ inte kunnat se klart en film på flera år! Tänker att det kanske har att göra med att jag är lite för stressad för att kunna sitta ner och fokusera så länge. Kan inte ens se ett 40-minuters serieavsnitt heller, det är på tok för långt!

 • Sandra

  Åh jag bäddade också med nya lakan igår och bara NJÖT av det! Det är så jobbigt att inte ha alla sina vänner på ett och samma ställe!!

 • Johanna Utterberg

  Åh vad härligt med renbäddad säng, älskar också att krypa ner i en renbäddad säng när man är nyduschad och fräsch, känns lyxigt! 😊 sv: Det får vi verkligen se till tycker jag! 😃 Kram

 • Dryden - Traveler's Edition

  Well, jag känner igen mig i filmtittandet. Brukar därför peta bort telefonen eller ”glömma” den i ett annat rum. Framförallt om jag tittar själv, har noll självdiciplin då. Det har nästan slutat med att jag inte tar mig ro att se filmer om jag ska kolla själv. Kanske också är en smula rastlös när jag tänker efter…

 • christinestories

  Haha, ja jag gör samma sak! Usch, tänk att man kan vara så beroende av sin mobil att man måste lägga den i ett ANNAT RUM för att inte fibbla med den?! Illa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.