C'est la vie

THE SUN

 

 

Sedär, solen tittade fram såhär på kvällen. Det tackar man för. Hade C varit hemma hade jag föreslagit att gå och ta ett glas på någon uteservering i närheten, men hans tåg rullar in på Gare d’Austerlitz först vid elva ikväll. I stället sitter jag och äter middag framför datorn och lyssnar på The King of Pop. Hela dagen har varit en enda hyllning till Michael Jackson. Kollat på konserter, intervjuer, MTV-uppträdanden.. you name it. Men alltså, han var ju så himla bra. Ett geni. Kunde jag inte bara fått se honom live en enda gång?

 

*snyftar hejdlöst och otröstligt*

 

Förutom min eftermiddag med Michael har jag hunnit ta en joggingtur i parken, tvättat handdukar och fått en broccoli gratis av grönsakshandlaren runt hörnet. Min söndag får fem Eiffeltorn av fem möjliga. Nu ska jag ta en dusch och krypa ner i sängen, sen blir det en film igen.

 

 

 
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.