Vardagslyx

The Social Club

Efter en hel eftermiddag och kväll med packande, bärande och städande så är jag helt slut. Kom till Sophia och Joakim strax innan nio och blev bjuden på finfin middag. Helt underbart. Nu sitter jag och Sophia i soffan med våra datorer, socialt umgänge på hög nivå, haha. Vi skrattar åt reklamer, visar varandra bilder på FB, säger ett ord eller två var tredje minut etc etc.

Det känns lite sorgligt att åka från mina vänner här i Malmö men jag fick i alla fall en trevlig stund med Sandra innan idag. En mysig fika utomhus och vi kände oss båda helt lyriska av solen och bubblade av vårkänslor. Dessutom var det en helt underbar kille på Telenor-butiken som hjälpte mig med att fixa mobilen. Alltså alla borde ha sådan serviceanda! 

Nej nu ska jag skypa lite med Christophe. I morgon ses vi. Åh så jag längtar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.