C'est la vie

The show must go on

 

 

Igår fick jag helt plötsligt en riktigt obehaglig smärta i nedre delen av ryggen, som sträckte sig ner över rumpan och i högra benet. Det hade inte gått över i morse så jag bestämde mig för att jobba hemma idag. Det är konstigt att jag fick så ont för jag har väldigt sällan problem med ryggen. Jag undrar vad det kan vara?

 

Det känns i alla fall bättre nu så jag ska strax pallra mig iväg till teatern. Ikväll har vi vår andra föreställning med pjäsen och att ställa in är liksom inte ett option. The show must go on, as they say. Det är bara att peppa, peppa, peppa!

 

Förresten tog Sophia det här fotot på mig i Oslo. Hur fint är inte ljuset i bilden? Även jag tog bilder i Oslo som jag ska visa er. 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.