Cape Town Life,  Weekend

The perfect Saturday

Jag vaknade i morse och mådde inte alls bra, så jag har stannat hemma i stället för att gå till jobbet. Om det är någonting jag ätit, stress eller ett virus vet jag inte men magen gör lite revolt så det var nog ett smart drag att ta en dag för att pausa från allt. Eftersom att jag ibland sköter våra sociala medier på helgen också så känner jag att jag aldrig riktigt får ens en dag utan att tänka på jobb. Så idag har jag inte ens kollat mailen. Däremot så var jag tvungen att flytta så jag har inte fått en chans att vila förrän efter lunch.

Minneskortet till kameran har hamnat på villovägar men dessa foton hann jag föra över igår. Det är bilder från min lördag tillsammans med två nya favoriter, Anna och Celina. Dagen började med att jag och Anna körde bort till Old Biscuit Mill där vi åt en riktigt god lunch på matmarknaden. Till efterrätt blev det glass och deras sea salt caramel är så god att jag skulle kunna äta en skopa varje dag. Efter marknaden åkte vi tillbaka för att plocka upp Celina och köra bort till Llandudno Beach där vi klättrade på klippor, tog en massa bilder och doppade fötterna i havet tills de domnade av (vilket tar ungefär 20 sekunder i det 15-gradiga vattnet). Efter ett par timmar där så körde vi vidare till Constantia där vi plockade druvor från vinrankor följt av vin och ostbricka på Constantia Glen. Otrolig plats kan jag lova er. Så fort jag hittat minneskortet så ska jag dela med mig av de bilder jag tog. På vägen hem körde vi förbi Rhodes Memorial som är en av många utkiksplatser i den här stan. Just den här platsen har en vy över de östra förorterna och jag bor där till vänster.

En helt perfekt lördag var det. Igår spenderade vi eftermiddagen på stranden och jag fick äntligen bättra lite på brännan. En bra helg överlag måste jag säga.

Nu tänkte jag vila lite, kanske se en film för det har jag inte gjort på flera veckor. Efter att ha burit på grejer hela eftermiddagen så behöver min kropp ligga ner.

0

0 kommentarer

  • teruko

    Ljuvliga vyer! Vilken dröm att besöka sydafrikanska vingårdar – och att får ta del av det som produceras… Mindre drömlikt dock att du måste flytta – igen! Finns det hopp om att det är permanent denna gång?

  • Ellinor

    Underbara bilder! Även om jag vet att det finns flera sidor av livet och vardagen där nere, så ser i alla fall detta helt fantastiskt ut! Hoppas att du kryar på dig och snart känner dig bättre igen! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.