The old fashion way

 

 

Jag sitter under duntäcket med C i soffan. Han kollar på Drive medans jag läser ikapp lite bloggar. Ganska mysigt faktiskt. Jag hade ett uppdrag att jobba två dagar på en mässa här i Paris så sista dagen var idag. I morgon är jag ledig så jag ska söka jobb, skicka en massa mail och ringa lite samtal. Ingen vila det vill säga. Däremot ska det bli skönt att slippa ta sig över hela stan och stå upp en hel dag och säga ”madame, bonjour” och ”monsieur, bonjour”. Tänk er om man skulle prata på det viset i Sverige. ”Frun, god dag” och ”herrn, god dag”. Herregud, det är verkligen så himla gammaldags i det här landet. Jag glömmer lätt bort det ibland.

 

Bilderna är från i torsdags när jag träffade tjejerna för afterwork. Jag hade med mig svenskt godis och min tyska kompis Katrin blev som besatt. Tjoff så var Dumlen slut!

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen