My Sweden

Thank you for this time

 

 

I lördags firade mamma, kusin och syster min födelsedag i förväg. De gjorde hemmagjord pizza, bakade tårta och köpte fina presenter till mig. Jag är så lyckligt lottad att ha dem i mitt liv. Den finaste familjen som finns och det gör ont i hjärtat att jag måste vara så långt bort från dem. Det är så jag sitter här med en klump i halsen. Jag saknar dem redan. Men jag åker tillbaka till Paris med fler fina minnen, lite svullen mage av alla mackor som ätits och en varm känsla av kärlek i hjärtat. Det är tur att det bara tar 1,5 timme att flyga från Paris till Köpenhamn.

 

Några saker jag lärt mig efter dessa tio dagar i Sverige:

 

– Att kolla på VHS-filmer fungerar lika bra som att kolla på DVD-filmer.

– Fiskpinnar är INTE lika gott nu som för 10 år sedan. Usch!

– Ostmackor är alltid lika gott

– Det är tungt att cykla i motvind när man inte har någon kondition

– Svenskt budget-mode är 10 gånger snyggare än franskt budget-mode (jag förstår nu varför du köper alla dina kläder i Sverige Natalie!)

– Malmö är min hemstad men inte den stad jag vill bo i just nu

 

Mest av allt har jag lärt mig att utan vänners och familjens råd, stöd och villkorslösa kärlek vore mitt liv fattigt. Och då pratar jag inte om pengar. Tack alla nära och kära för dessa 10 dagar. Er som jag inte hann se, vi ses vid jul!

 

 

 

0 kommentarer

  • Madeleine

    Vad god den tårtan såg ut! Låter som ditt besök gjort dig gott och att du återvänder med varma minnen. Hoppas att allting går bra för dig så träffas vi ju i stället när du kommer hem nästa gång! Jag håller precis med dig om det med att vara rik med vänner och familj. Det slår allting annat! Lätt! Kramar från ett kallt och blåsigt Malmö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.