Travels

Going home

 

 

I morgon åker jag tillbaka till Paris. Tillbaka till vinkvällar och promenader i vackra parker. Tillbaka till jobb och rutiner. I helgen fyller jag dessutom år och det ska firas.

 

Jag längtar faktiskt tillbaka nu. Jag har saknat Paris, och pojkvännen. Det ska bli mysigt att äta middag ihop i morgon och prata om vad som hänt senaste veckan.

 

Kl 8 i morgon bitti måste jag ta tåget över till Kastrup. Jag hatar att resa tidigt på morgonen. Varför tog jag en så tidig resa? Det lär ju inte bli lättare med min resväska som väger ett ton heller. Men det ska nog gå. I’m a strong woman. Säger vi.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.