C'est la vie

Fixed

 

Jag har ju glömt berätta. I sista stund fick jag tillbaka min dator med en lagad skärm. Ni anar inte så glad jag är! Den gick sönder i maj nämligen och sedan juli har den befunnit sig i Malmö. Med andra ord har jag varit ganska länge utan dator. C lär bli glad över att slippa ändra tangentbordet till franska från svenska på sin dator framöver. Nu ska jag bara vänja mig vid 14″ i stället för 17″. Allt är så litet helt plötsligt!

 

Nu sitter jag på flyget så detta inlägg är tidsinställt. Alltså danskt kaffe. Fy så äckligt det är! Sconsen var inte särskilt god heller. Jag skulle väntat till kaffet på flyget, säga vad man vill om Nescafé men det är tio gånger godare än det blaskiga jag betalade för här. Förresten så älskar jag att de har gratis wifi på Kastrup. Alla flygplatser borde vara så bra som Köpenhamns flygplats.

 

Vi ses i Paris mina vänner!

 

 

0

0 kommentarer

  • Carolina

    Blä, finns inget värre än blaskigt kaffe! Det är så trevligt med internet på flygplatser, många börjar ju med en kvart gratis internet och det är så bra! En halvtimme hade varit perfekt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.