C'est la vie

Tell me something good

IMG_4316 IMG_4302 IMG_4346

Idag är inte livet riktigt på topp hörni. Jag vill så gärna att det ska vara det, men just idag är jag mentalt utmattad. Så tills jag är tillbaka med lite mer energi så bjuder jag på några bilder från i somras när jag var i Èze Village. Jag hade inte haft någonting emot att befinna mig på en varm plats just nu. Sitta och blicka ut över klarblått vatten med ett glas rosé i handen. I stället går jag här hemma och försöker återhämta mig. Samla kraft.

Kan ni inte berätta någonting roligt och uppmuntrande i kommentarsfältet? Något spännande som är på gång i ditt liv kanske? Har du nyligen varit med om något som fick dig att skratta? Ett tips på en rolig film, en peppande artikel eller en bra låt? Vad som helst! Om du hellre vill maila så kan du såklart göra det till christinestories@outlook.com. Säg till om du vill vara anonym.

Så kan jag sammanställa detta sen när jag har lite mer ork för att blogga. Jag tror att det finns fler än jag som behöver lite uppmuntran dessa dagar. Är det en bra deal?!

Ta hand om er så länge ♥

//Life is not great today. I’m not feeling well and all I have to offer are a few photos from my trip to France this summer. I guess it’s not nothing, but I just can’t write anything inspiring for the moment. I need a day or two to get back on track. Why don’t you tell me something positive? Maybe there is something fun going on in your life? Or an hilarious event that made you laugh recently? Any tips of nice movies or a current favourite song? Anything you’d like! Sharing is caring. Write a comment or send me an email to christinestories@outlook.com. And I’ll post all of your tips and stories here on the blog later this week. Deal?

0 kommentarer

 • teruko

  Minna minnen från Éze village: första besöket som 20-åring tillsammans med en ung rik kille från Monaco (hotellägarfamilj), som tyckte att jag skulle flytta till Menton, där han bodde nu. Andra gången med min man och då två-årig son i paraplyvagn – kämpigt i backarna – och tredje gången med mannen för några få år sedan. Kämpigt i backarna igen – pga ålder 😉 Men vackert är det! Vi åkte lokalbuss dit, precis som du, från Nice där vi bodde. Känner igen busshållplatsen på sista fotot! Detta var inget ”roligt”, men kanske bättre än inget. Tack för fina foton!

 • Frida

  Visst är det 😊 Haha det börjar bli rätt blåsigt här med nu. Min roliga nyhet för idag är att jag fått min julsemester godkänd så att jag kan åka till Sverige och fira jul för första gången på tre år !:D

 • Sandra

  Åh jag har sett många bra filmer på sistone! Hunt for the wilderpeople var så himla rolig, fast den tipsade jag ju om för ett tag sen. Annars gillade jag Captain Fantastic (som handlar om en familj som bor ute i skogen). Plus att jag såg världens sjukaste film typ för två veckor sedan som heter Swiss army man, den var mycket poetisk och rolig. Just nu älskar jag Christine and the Queens, som ju är en fransk artist (som du säkert redan har koll på), annars är ”money rain down” med big black delta sjukt peppig tycker jag!

 • Emelie

  Samma svacka som tidigare, tro? Jag tror precis att jag börjar ta mig ur min… Kanske för att jag rent spontant råkade köpa en resa till Paris om tre veckor? Tror verkligen att jag behövde det. Plus att jag blev klar med statistiktentan (mycket negativa saker som försvann därmed) och har tillåtit mig själv att vara eländig och trött ett tag. Att acceptera att man mår dåligt är en sådan enorm lättnad. Och… något som får mig att skratta eller le… Jag älskar den nya serien You’re the Worst som du tipsade om! Har sett de två första säsongerna på en vecka och jag älskar älskar älskar den!

 • Pernilla

  Om du känner för att gräva ner dig i en serie som både har humor och allvar så kan jag tipsa om ’the mindy project’ som finns på HBO Nordic. Lyckas få mig att tänka på ngt annat efter en kämpig dag.

 • Amina

  Du kan alltid kolla in mina i-landsproblem. Gul Gucci, beige Gucci, Chanel? Ja, nej, kanske? I helgen kommer mina svärföräldrar hit. Har du sett Wahlgrens? Jag har inte vågat titta än. Jag tror att jag kommer tycka det är kul.

 • Anna

  Sådanna där dagar har vi alla. Aldrig roligt i stunden, samtidigt som det är dessa kontraster som gör att man kan uppskatta de finare dagarna ännu mer. Dagens glada nyhet för min del var att skräddaren runt hörnet kan rädda min favoritklänning, och det till en överkomlig kostnad!

 • ExklusivaMoi

  Denna helg fick jag umgås å spendera min lediga helg med min högst älskade farsgöbbe <33 Köpte ett par fantastiska vandringskängor som kommer ta mig ut på alla mina framtida vandringar: här i Sverige, Norge och resten av världens alla hörn<33 Ser verkligen fram emot mina framtida vandringar nu… Sen om bara några h så kommer lönen in + min fina bonus också<33 Tackar jag ödmjukt för, pengar underlättar som bekant en hel del i sin vardag =)… jaa sen så har jag nu 2 dagar ledigt så när jag går på jobb igen så är det redan torsdag, mihihiii! Ha en fantastiskt TREVLIG vecka på dig nu, kramar

 • Sara

  Ja, sådana dagar kommer titt som tätt. Well well… Kände mig lite depp igårkväll men satte på Eat Pray Love som jag inte sett på evigheter, gjorde en stor kopp te oxå chillade jag bara. Fick mig på lite bättre humör 😊

 • My

  En bra film är ”just like heaven”, får mig alltid att finna ett lugn! Annars plugga i Morgonpasset i P3 i lurarna så är skrattkriteriet säkrat! Kram på dig och hoppad du mår bättre snart

 • Tina

  Några saker som får mig att känna mig på bra humör just nu: Balettlektionen imorgon En tur till Mat och Chokladstudion i Malmö (har aldrig varit där förut, men det låter ju inte helt fel, så det ska jag hinna med innan helgen) Att jag ska få passa brorsonen (5 år) på fredag, det kan ju bli hur livat som helst 😊 Hoppas på massor av positiv energi till dig!

 • christinestories

  Åh, det lät inte fel det. Berätta gärna hur det var på Mat och Chokladstudion! Måste googla det där 😊 Och tack snälla! Kram

 • christinestories

  Men herre vad du har en massa positiva grejer som stundar och att se fram emot. Härligt! Köp dig nu något fint för den hårt arbetade lönen, som kanske känns ännu mer välförtjänt efter en lång vandring? 😊 Och tack, önskar dig en fortsatt fin vecka! Kram <3

 • christinestories

  Woho! En sådan lite grej kan verkligen göra en glad 😊 Och du har rätt att vi nog behöver de där kontrasterna för att uppskatta de goda stunderna.

 • christinestories

  Haha, du är så söt! Kör på något helt annat tycker jag. Gult kommer du tröttna på och beige har ju alla 😊 Köp vinröd! Finaste färgen som finns jö! Ja jag har sett det. Faktiskt ganska kul! Får mig i alla fall att skratta 😉

 • christinestories

  Ja visst är den bra!? Fast första säsongen var bäst. Tredje har varit lite utflippad, tyvärr. Skönt att du börjar känna dig bättre och har Paris att se fram emot <3

 • christinestories

  Ja Christine & The Queens har jag faktiskt bloggat om tidigare. Riktigt bra! Har du hört Saint Claude? Grym låt! Tack för alla tips söta du 😊 Kram!

 • christinestories

  Tack för att du delar med dig. Tyckte att det var mysigt att läsa om. Dessutom häftigt att du fått uppleva det under så olika omständigheter. Lite glassigt ändå med den där rika monegasken! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.