Weekend

Tänk om alla var så trevliga som han

 

 

Eftersom jag jobbat och rest en hel del de senaste veckorna var det så himla skönt med en tvättäkta svensk fredagsmys-kväll igår. Jag handlade på ICA och köpte sedan med sushi på Samurai på vägen hem. Städade upp i lägenheten, tog en dusch och kröp upp i sängen med tända ljus och tittade på Skavlan. Jag hade det så mysigt att jag nästan blev avundsjuk på mig själv. Sedan började jag se på Scream 3, men insåg att jag är för mycket av en fegis för att se sådana filmen ensam, så jag gick i stället och la mig halv elva. Jag sov som en stock till tio i åtta, gick upp och kissade och somnade om till kvart över nio. Jag tror att jag behövde sova efter denna veckan.

 

Förresten åkte jag hem igår med vad som troligtvis är Malmös trevligaste busschaufför. Han hälsade alla välkomna in i värmen, gav mig en komplimang för min hatt och när jag skulle gå av så ropade han ”kom nu gott hem och ha en trevlig kväll”. Alltså, hur glad blir man inte av sådana människor? Mer av det i stela och främlingsskygga Sverige tycker jag!

 

 

 
0

0 kommentarer

  • teruko

    Det är sannerligen befriande med människor som inte är så "återhållsamma", som visar känslor! Gör man det själv så märker man ju dessutom hur uppskattat det faktiskt är. Ps! Grattis till att du verkar ha funnit ett så härligt jobb!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.